Activitate

„Deschidere anului școlar 2024/2025 la Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana” din Cluj-Napoca”

„Deschidere anului școlar 2024/2025 la Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana” din Cluj-Napoca”


Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana” a Surorilor Baziliene din Cluj-Napoca și-a deschis porțile pentru noul an școlar, în care copiii vor beneficia de o formare integrală: umană, intelectuală și spirituală.

Ca în fiecare an, deschiderea noului an școlar a fost pusă sub semnul mulțumirii și a binecuvântării lui Dumnezeu. În mijlocul copiilor și a părinților, care au umplut curtea grădiniței, s-a aflat Preasfinția Sa Claudiu, Episcop Greco-Catolic al Eparhiei de Cluj-Gherla, Pr. Vasile Tofană SJ, vicar general, care au înălțat rugăciuni de mulțumire și de binecuvântare pentru noul an și Preacuvioasa Maică Andreea Superioara provincială a Surorilor Baziliene împreună cu consilierele sale.

Sora Maximiliana Șanta, directoarea grădiniței, a adresat un cuvânt de bun venit copiilor și părinților, a prezentat grupele și personalul grădiniței și a mulțumit tuturor pentru participarea la acest moment.

La final, Preasfințitul Claudiu a oferit fiecărui copil, părinte și cadru didactic binecuvântarea arihierească.

Atmosfera de bucurie, jocuri, pictat pe față a continuat in curtea grădiniței animată de tinerii ASTRU Cluj și frații Opreanu.

Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze în noul an școlar! Sfânta Ana să ne ocrotească!