Activitate

Festivitatea de deschidere an școlar 2023/2024 la Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana”

Festivitatea de deschidere an școlar 2023/2024 la Grădinița Confesională cu PP „Sfânta Ana”

Grădinița Confesională ,,Sfânta Ana„ a Surorilor Baziliene din Cluj-Napoca și-a deschis porțile pentru noul an școlar, în care copiii vor beneficia de o formare integrală: umană, intelectuală și spirituală. Ca în fiecare an, deschiderea noului an școlar a fost pusă sub semnul mulțumirii și a binecuvântării lui Dumnezeu. În mijlocul copiilor și a părinților care au umplut curtea grădiniței, s-a aflat Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul greco-catolic al Eparhiei de Cluj-Gherla, Pr. Vasile Tofană SJ, vicar general și Pr. Ioan Pop, capelanul Surorilor Baziliene, care au înălțat rugăciuni de mulțumire și de binecuvântare pentru noul an și Preacuvioasa Maică Veridiana Superioara provincială a surorilor Baziliene.

Sora Maximiliana, noua directoare a grădiniței, a adresat un cuvânt de bun venit tuturor, a prezentat grupele și personalul grădiniței și a mulțumit tuturor pentru participarea la acest moment.

Preasfințitul Claudiu i-a felicitat pe părinți că au ales să aducă copiii la Grădinița Sf. Ana, unde pe lângă educația umană copiii primesc și o educație spirituală. La final a oferit fiecărui copil o insignă cu Sfânta Ana, patroana grădiniței, ca semn de apartenență a acestei Grădinițe și a binecuvântat pe fiecare copil.

Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze în noul an școlar! Sfânta Ana să ne ocrotească!